Hrek a nagyvilgbl

Megjött a Far Cry 4 trailer nagyon szép 8 perces változatban.

       A far Cry 18-án jelenik meg amit biztosan sokan vártok már, de vissza térve, ez lesz a sorozat 4 része. A Trailer érdekes módon a 101 jelenet nevet kapott. :) Vajon miért?
A hősünk egy nepáli őslakos , nevén említve Ajay ( :o ? ajaj ??? ) Hősünk polgárháborúba csöppen szerencsétlenségére mik9özben ő csak édesanyja hamvait szeretné szétszórni. (Talán innen a név : "ajaj" hova kerültem én? XD ) Érdemes bele kukkantani.

Assassin's Creed Unity és a játszhatatlan game

    Az Assassin's Creed Unity sok hibával küzd a visszajelzések során. A hibák többsége miatt a játék játszhatatlannak nevezeték többen, és ez nem csak egy platformot érint sajnos. Reméljük az Ubisoft hamarosan javítja a hibákat.

Best OF vagy OFF COD Advenced Warfare :D

     A Chart Track által nyilvánossággá hozott jelentése alapján amely az Egyesült Királyságban történt eladások szerint az Advenced Warfare első heti mutatói 14% meghaladták a Destiny, Wolfenstein hasonló időszakában nyújtott eladási teljesítményét. A rajongók remek visszajelzéseket adtak a játékról és a kritikák is pozitív vissza jelzéseket adtak.

Az MNK-án jelenleg nincs túl sok mozgás, sajnos amint ez láthatjátok. Az oka a sok háttér munka. Januárban ez megváltozik és szinte minden nap kapni fogtok valami az online világból, ugyanis a végére ér a fejlesztések időszaka. Hír írókat, főfelügyelőket, klub vezetőket továbbra is keresünk, illetve olyan klánokat akik szívesen részt vennének tesztidőszakainban. Ezek a klánok ingyen honlapot kapnak domain névvel örök időkre! :) Jelentkezni a facebbok csoportunkban lehet.

Metanis 14.11.13 11:42

facebook komment

Tmogatink!

ServerHive - Min?sgi COD, CS szerver!!!

MNK Klubok