Elrhetősgeink

Üdvözletem minden kedves látogatónak, aki kapcsolatba szeretne velünk lépni. Természetesen sokféleképpen elérhetsz bennünket, de minden esetben, ha szeretnél valamit, akkor ts-en kell, hogy beszélj a megfelelő emberrel!

Na most, ha a honlap szerkesztéssel, esetleg a webadminnal kapcsolatban van kérdésed akkor, Metanis a te embered!

 

Ha a cod2-vel kapcsolatban, tehát jelentkeznél, szabály iránt érdeklődnél, akkor ezzel a problémával Pistát kell felkeresned.

 

Ha egyéb játékkal van gondod, akkor lényegében az adott játék főfelügyelőjét kell megkeresned, de ha pont a felügyelőkkel vagy a főfelügyelőkkel van problémád abban az esetben Metanist kell előszedni.

Természetesen elég sokan keresnek fel Szponzorációval, de ki kell jelentenünk, az MNK-nak nincs pénze, mi nem vagyunk cég, hogy bevételünk legyen, nincsenek gazdag szüleink, akik megvesznek mindent. Összecsapódott pár srác, aki ért ehhez-ahhoz és úgy gondolja, hogy most már véget kell vetni az agyonszidott játékoknak és egy normális MEGA multigaming-be tömörödve egymással kell játszani.

 

Tehát ha pénz kell valamire, akkor keress egy újgazdagot, akit kivet a lové és nyalizz neki. Ennyit tudok ajánlani. Ha valaki támogat az nem erény, hanem szégyen, mert kb annyi, mintha a koldus villogna, hogy az adidas-os felsője van, mert a Máltai szeretetszolgálatnak valami kedves ember odaadta, és a Máltai szeretett szolgálat meg neki adta. Mert ugye ha valaki kifizet valamit másnak, hogy az meg adjon neked szervert. Kb ennyi. Vannak a hívatásosok, akiket sponzorálnak, de ők nem arra büszkék, hogy ki támogatja őket, hanem, hogy milyen szép eredményt értek el. A kettő nem ugyanaz kérem szépen.

Elérhetőségeink!

 

Metanis x-fire mnkinterview
webmesterkukacmagyarnagyklanok.hu

Facebookot, pedig oldalt találod meg!

 

 

Neved:
Leveled:
ahol elérhetünk téged:

 

Metanis 14.06.18 20:13

facebook komment

Tmogatink!

ServerHive - Min?sgi COD, CS szerver!!!

MNK Klubok