Bemutatkozunk

Éldegélt valahol a tengeren túl egy hazafias progámer. A mi történetünk nem így kezdődik. Nem bonyolult, és nem is olyan "hú, de klafa" , de igaz! 2010 Februárjában pattant ki egy Metanis nevű játékos fejéből az ötlet, hogy az össze-vissza klánokból egy egységes, független oldalba egyesítse az értelmes, működőképes klánokat( ezért sincs itt mindenki).

A tesztek során kiderült, hogy sikeres lehet az ötlet, illetve szüksége van a klánoknak egy oldalra, mely rendet tesz. Továbbá az is világossá vált, hogy Magyarországon a klán, mint fogalom, és mint jelentés segítségre szorul. Sajnos nap, mint nap alakulnak klánok és ugyanezek fel is bomlanak, a csalókról ne is beszéljünk vagy a nagyképűekről.

Annyit még muszáj leírnom, hogy ne hasonlítgassatok minket más, klángyűjtő oldalakhoz! Az oldalunk egy közösségi oldal, szó szerint. Bárki szerkesztheti, így mindig az adott helyzetet mutatja Magyarországon. Ha kevés a klán, vagy rossz eredményeik vannak, akkor ilyen emberekkel van teli a gamer társadalmunk! A szerkesztők önkéntesek, így ha valaki szeretne változtatni a képen, jelentkezzen szerkesztőnek! Azt senki ne mondja, hogy a magyar klán társadalom nem ilyen, mint az oldal! Tudok is egy példát! Nézz meg egy ismertebb klán oldalt, vajon a klán mennyire segítőkész más klánokkal szemben, vagy mennyi a hirdető felület?! Nyílván, hogy kell nekik a bevétel, hogy megérje a fenntartás. Nálunk nincs ilyen dolog, mert önként dobjuk össze a lóvét, nem pedig rajtatok gazdagszunk meg. Keresd meg az oldalak Média ajánlatát és már láthatod is, hogy az oldalak többsége havi 200e Ft-ot keres.

 

Még egy érdekesség az MNK-nál!

Ha szeretnél bármit véghez vinni és támogatás kell, pl:oldal, ahol írnak rólad;haverok, akik segítenek, stb. Akkor itt a helyed, a csapatban. Mindenki a saját álmát valósíthatja meg nálunk. Senki nem kér számon, hogy teljesíts, senki nem fogja megmondani, hogy mit csinálj, és bármikor abbahagyhatod.

Példa. Sanyika kitalálta, csinál egy módot, ami nagyon jóra sikerült, az összes haverja támogatta, és tetszik nekik. Szeretné, ha egy kicsit ismertebb lenne, és ki is posztolja minden hova, hogy milyen jó.Kb ennyit tehet és vége, de nálunk, ha szeretné, akkor akár srácokat toborozhat, hogy vele menjenek játszani, az MNK pedig ösztönzi a srácokat, igenis tarsanak vele. Segítünk megrendezni a játékot. Ha Sanyika úgy érzi kiégett, akkor abba hagyja, ha úgy érzi, hogy pénteken nem ér rá, akkor nem ér rá, ő maga dönti el. Természetesen nem csak módokkal, hanem pl, egy új játékkal, vagy rádióval, vagy bármivel kapcsolatban, ami Sanyinak fontos, és ha segítséget kér, mi segítünk.

Természetesen nem fogunk Sanyival kivételezni, mert Norbi adminunk ismeri, segítsen neki Norbi admin jobban és kész. Természetesen kirúgjuk azt a klánt, aki rendetlenkedik hiába van ott admin. Ha valaki úgy érzi,hogy egy felügyelő visszaél a jogával akkor "Metanis"-t kell felkeresnie ezügyben, ő mindig tud segiteni.:) Ezt úgy lehet érteni, hogy mivel Metanis nem a szigor mintaképe, így általában békésebben, és az admin által kiszabott büntetést enyhítve intézkedik, ha meg az Adminnal van probléma, akkor meg elbeszélget vele. Senki ne higgye azt, hogy Metanis maga a szigor, meg a köcsögölés, elvégre ez az oldal segítő kész oldal szeretne lenni.

 

MINDEN SEGÍTSÉGET szívesen fogadunk, és már a munkát az is megérte, ha azt mondod, hogy köszönöm.

Sok jó game-et, sok sikert az e-sportban. byebye.

 

 

Magyar Nagy Klánok

Metanis

Főszerkesztő

Metanis 14.11.25 12:48

facebook komment

Tmogatink!

ServerHive - Min?sgi COD, CS szerver!!!

MNK Klubok