LoL/. Nagy Mrk interj

Helo, Kérlek mutatkozz be.

 

Szia. Nagy Márk vagyok, 20 éves egyetemista. in game nevem B1gMrk, vagyis ezen ismernek a legtöbben, jelenleg diamond 4-ben játszogatok. 139 ranked winem van ebben a szezonban, lehetne több is de ez a félév elég húzós volt eddig és nincs annyi időm, mint korábban volt.

 

Mióta játszol és hány wined van?

 

Season 2 végén kezdtem játszani, azóta 1840 normál win gyűlt össze 2 karimon (dia 4, dia 5 :D). Season 4 előtti időszakban (preseason) diamond 1-ig jutottam. Inkább soloban játszok, néha behívnak ranked csapatokba is, volt egy komolyabb is köztük, de nem tudtam az időpontokat betartani a suli miatt, így az háttérbe szorult.

 

Voltál-e komolyabb bajnokságon?

 

Még korábban, Season 3-ban voltunk kisebb házibajnokságon, ahol a legjobb 4-ben végeztünk. Season 4 elején voltam a westes csapatommal ICL-en, Vácon. Továbbjutottunk a csoportból, de a kieséses szakaszban elvéreztünk a Wild ellen, ami jelenleg Magyarország egyik legerősebb csapata. Ahhoz képest hogy mi voltunk az egész mezőnyben a legesélytelenebbek (unrankedek, bronz, silver+én) ez elég szép teljesítmény.

 

Hogy kezdődött el ez az egész lol dolog?

 

Egyik gimis osztálytársam beszélt rá a LOL-ra, eleinte fogalmam sem volt mit kell itt csinálni, de a következő nyári szünet alatt beletanultam. Első 2 kari amivel igazán megtanultam játszani az mindannyiunk kedvenc hörcsöge és/vagy a sátán Teemo (szigorúan ad), és Lux volt. Próbálok minden nap játszani egy keveset, ahogy időm engedi, ez általában esténként fordul elő.

 

Kedvenc karid és buildje?

 

 Kedvenc karakterem jelenleg a noxusi AD assassin: Talon. A már említett két kari után vele tanultam meg legjobban játszani, ő nem egy OP, nerfre szoruló kari, ismerni kell a képességek sebzését, töltési idejét, távolságát, nem csak a saját karid, az ellenfelét is hogy jól tudj játszani vele, és megfelelően játszva a legtöbb mid laner karit countereli és nagyon jól lehet meccseket lehozni vele. Első skinem amit vettem az a Dragonblade Talon volt. Próbálok a lehető legagresszívabb lenni vele a meccs minden szakaszában, és főleg a meccs elején előnyt szerezni, amit megtartva győzelemre vezethetem a csapatot. Általában ugyanazt a buildet alkalmazom rá minden meccsen, ellenféltől függetlenül. Dorans blade-del, hp potival és sárga trinkettel kezdek. első nagyobb tárgy a brutalizer, de ezt nem fejezem be, hydra a következő és ekkor kiépítem a youmuu's ghostbladet a már meglévő brutalizerből. Következő a last whisper, aztán a black cleaver. Utolsó tárgy változó. Általában trinity, infinity vagy frozen mallet, esetleg guardian angel. Ebben a buildben van elég sebzés, páncéltörés, lifesteal, egy cseppnyi crit és túlélést is biztosít az utolsó tárgy, az esetektől függően. Szerintem ez az item sorrend elég jól illeszkedik a játékhoz az idő előrehaladásával. Előző seasonban bevált, ezt mutatja a 4. legnagyobb pontszám elérése talonnal az EUNE szerveren a Lolskill.com adatai alapján. Ennek örömére kezdtem egy kiskaccountot Talon B0t néven.

 

 Üzeneted a többi játékosnak?

 

Ne rage-elj, ne flameld a másikat, ha valamelyik csapattársadnak nem megy annyira jól a játék, segítsd tanácsokkal, vagy killekkel, assistokkal ha kell. tanulj meg minden szerepet legalább alap szinten játszani legalább 2 karival. és fentebbi osztályokban lehetőleg csak azokkal játssz amihez a legjobban értesz, ami a legjobban fekszik neked. Próbálj meg mindig higgadt maradni és használd az eszed, hogy egy lépéssel az ellenfeled előtt járhass. GL & HF.

Metanis 14.06.26 07:30

facebook komment

Tmogatink!

ServerHive - Min?sgi COD, CS szerver!!!

MNK Klubok