Hrek a nagyvilgbl

 

Rövid híreink a Gamer világból:
- Far Cray 4 és a trailer
-Assassin's Creed Unity és a játszhatatlan game
-Best OF vagy OFF COD Advenced Warfare :D

-Átalakul az MNK januártban :)

 

Metanis 14.11.13 11:42

Hirek a Gamer vilgbl

 

Néhány hír a gamer világából. 

Assassin's Creed hírek.

Többé nem kapnak számozást, csupán a nevéből tudhatjuk, hogy mely évben játszódik a játék. Az Unity egyik fejlesztője szerint a Black Flag volt az utolsó számozott Assassin. továbbá gőzerővel folyik a Rogue pc-re való fejlesztése. Illetve íme, egy kis ízelítő a rogueból a folytatásban illetve szó esik a Alien Isolation-ról is. 

 

 

 

Metanis 14.10.06 21:35

Call Of Duty Advanced Warfare bemutat

Köztudott , hogy most zajlik Németországban a Gamescon konferencia ahol minden fontos eseményről lerántják a leplet így lett ez is az új COD-al. 

 

 

Warez 14.08.13 11:41

Assassin's Creed Rogue

A játékos társadalom már izgattottan várja az új Assassin's Creed Rogue sorozatot. Nem rég erősítették meg,hogy várható XBOX 360 és PS3 platformokra is a játék.. Egyenlőre a PC-s változat bejelentésére még várni kell.Az ubisoft kiemelt figyelmet fordít a játékra ezért több irodájukban csak ezzel foglalkoznak.

 

Warez 14.08.07 09:30

Bioshock Ios-re

Rövid hírünk a nagyvilágból!   A játék konzolon egyik  legnépszerűbb játék nem sokára elérhető lesz  iPhone és iPad készülékeken még ezen a nyáron legalábbis ami maradt beőle.
 

 

 

Warez 14.08.05 11:32

Vilgi hrek.

 

 

-A leg kedvencem híremmel kezdem, mert ennek a játéknak minden részét kijátszottam. Ez nem más, mint a DOOM. Emlékszem a DOOM 3 kifejezetten este egyedül 5.1 hangzással toltam :D  a legnagyobb élvezett miatt. Bemutatjuk a DOOM 4 Teaserjét. 

 

-Bemutatjuk a  Sniper Elite 3 PS4 változatának első 15 percét. Miközben néztem cod2 feelingem volt :S Van tovább is...

 

Továbbá bemutatjuk a Mirror's Edge-ét. 2014-ben a fejlesztői csapat tovább dolgozott, de ne én beszéljek hanem a  videó. 

 

Metanis 14.06.22 08:39

Cod2 Petci a csals ellen. & E3-on bemutatott gameplay

-Biztosan sok helyen olvastatok erről, de mi is említést teszünk. Elnézve a petíció számlálót nem jutott túl sokra, bár sok köztük a magyar! Lefele lapozva szinte csak magyarokat látni. Talán már csak ez a kicsinyke ország játszik oly annyira a cod2-vel. Szerencsére nálunk még megvan a cod2 közzösség, és elég sokan vagyunk és elég idősek. A petíciórol tovább is olvashatsz, ha a folyt gombra kattintasz. 

 

 

-Nem olyan régen lett vége a E3-nak ahol több remek játékot is bemutattak, ebből csemegézhetünk egy kicsit! 

Call of Duty Advanced Warfare Gameplay (PS4/Xbox One)

Assassin's Creed Unity Gameplay Demo (HD) (E3 2014)

Mortal Kombat 10 Gameplay (PS4) - Mortal Kombat X Gameplay

Metanis 14.06.18 05:33

Tmogatink!

ServerHive - Min?sgi COD, CS szerver!!!

MNK Klubok